Inici-> Agenda -> Acte
Agenda       Del 13/10/2019

Documents Adjunts:
______________________________________
-PROGRAMA(1.85 MB)
-RECEPTES CUINA(1.18 MB)
-PROGRAMA DIA 13(1.96 MB)
______________________________________
2a FIRA DE LA MONGETA

CASTELLFOLLIT DEL BOIX CELEBRA LA 2a FIRA DE LA MONGETA

Aquesta llegun, única i autòctona d'aquest municipi, tornarà a copsar el protagonisme el diumenge 13 d'octubre.

 La 2a edició de la Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix esdevindrà de nou una plataforma per tal de donar a conèixer arreu del territori aquesta llegum i a la vegada dinamitzar el municipi de la que n'és autòctona. La fira, enfocada a un públic familiar, pretén repetir així l'èxit de l'any passat.

Des de les deu del matí fins les dues del migdia, la mongeta de Castellfollit del Boix serà el fil conductor i l'element aglutinador d'una fira que comptarà amb un mercat de productes agroalimentaris on trobar mongetes així com tota una varietat de productes artesans i locals. A més, la fira comptarà amb un sistema de tast per tal que els i les visitants puguin degustar tant la mongeta com tota la resta de productes.

Per tal d'arrodonir l'experiència gastronòmica, també hi participaran els restaurants del municipi i, com a novetat d'enguany, l'associació Els Fogons Gastronòmics del Bages oferirà una demostració gastronòmica en directe.

Per altra banda, la programació també ofereix tot un seguit d'activitats per tal de fer gaudir tota la família. El centre del municipi es desplegarà amb tot un conjunt de jocs gegants, la Mònica Torres explicarà als més menuts una sèrie de contes sobre la vida al camp, es realitzarà una demostració in situ per veure com es batien les mongetes en l'antiguitat i hi haurà una xerrada per conèixer les propietats gastronòmiques d'aquesta llegum.


LLoc: CASTELLFOLLIT DEL BOIX Organitza: AJUNTAMENT DE CASTELLFOLLIT DEL BOIX Data: Del 13/10/2019 Hora: 10 a 14