Inici-> Agenda -> Acte
Agenda       Del 4/4/2014

Documents Adjunts:
______________________________________
-cartell(upload/documents/2238-16655-2014 Bibliobús CAVALL BERNAT Emocions Dossier premsa)
______________________________________
Espectacle Bibliobús Cavall Bernat
Com cada any, el Bibliobús Cavall Bernat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellfollit del Boix-Maians, organitza una activitat infantil amb l’objectiu de promoure l’interès per la lectura entre els més petits i difondre els seus serveis entre tots els ciutadans. Enguany s’ha programat un espectacle, anomenat Viatges de paper, a càrrec de Marcel Gros, que tindrà lloc al "Centre"de Castellfollit  el proper divendres 4 d'abril, a les 10:30 h. Hi està tothom convidat, per descomptat, i en ell aquest pallasso poeta i filòsof s’enfronta a preguntes molt complicades amb la seva particular barreja d’intel·ligència, tendresa, humor i enginy. Reflexionarà com només ho pot fer tot un pallasso, sobre el desig de comunicar, l’aparició de l’escriptura, la trobada amb els llibres...Estem convençuts que serà una experiència que us captivarà i que us agradarà almenys tant com ja ho ha fet en altres localitats on s’ha representat.
 
D’altra banda, us recordem que podeu consultar al Bibliobús documents que posem a la vostra disposició a l’entorn de l’eix temàtic de la proposta (les emocions i els sentiments), obtenir aquells que ens faltin demanant-los a la resta de biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona i que, no cal dir-ho, comptem amb un ampli fons sobre el tema que us seduirà amb la seva màgia i interès.
 
Trobareu més informació de l’obra, l’artista, el calendari d’actuacions i els materials per a les escoles.a http://bibliotecavirtual.diba.cat i al document que us adjuntem.
 
Us hi esperem !!!!

LLoc: El Centre de Castellfollit del B Organitza: Bibliobús Cavall Bernat i l'Ajuntament de Castellfollit del Boix Data: Del 4/4/2014 Hora: 10:30